TOMATO STARTER + After Plant TOMATO FEED

Kjøp
 • kr 187,00 NOK
100% SSL Secure

VÅR TILBUD!

Den perfekte julegaven til den hage interesserte. Med denne flotte pakken, gir du tomatplantene en kikk start og du gjør et mer miljøvennlig valg for naturen og for deg selv. Hvorfor ikke starte året ved å rydde bort alle kjemikaliene som brukes på plantene våre.

TOMATO STARTER inneholder rootgrow mycorrhizal fungi, som raskt vil etablere et sekundært rotsystem som transporterer næringsstoffer og vann, og sikrer sunne planter med sterke blomstrende og gode utbytter. De gunstige bakteriene i Tomato Starter virker for å fikse nitrogen fra luften. Seaweed stimulerer rotutvikling og gir en kilde til essensielle sporstoffer.Hver Tomat Starter kjeks inneholder organiske og svært tilgjengelige makro-næringsstoffer og sporstoffer i sakte utgivelsesform. rootgrow mycorrhizal fungi secretes også et klebrig protein, kalt Glomalin, i komposten som bidrar til å binde komposten, og forbedrer. Ved å bruke noen få Tomato Starter kjeks, er den perfekte måten å få det beste fra dine tomater, salater og grønnsaker.
Hvordan å brukeEnkelt potte opp til 3 liter - 1 kjeksStor potte - 1 kjeks per 4 liters kompostDyrking pose - 1 kjeks per ung planteGrønnsakshage - 1 kjeks per ung plante
Når det blir vannet, vil kjeksen svulme opptil 5 ganger den opprinnelige størrelsen, og alle de gunstige mikrober vil begynne å vokse, noe som gjør komposten din levende. De andre komponentene vil gi en jevn frigjøring av næringsstoffer og sporstoffer, mens vannbevarende krystaller vil forhindre at komposten tørker ut.
Innhold:

 1. rootgrow mycorrhizal fungi
 2. Gunstige bakterier
 3. Opptil 4 måneder næringsstoffer
 4. Vannholdende krystaller
 5. Bio tilsetningsstoffer

Empathy After Plant - Tomato Feed er en helt natulig, organisk næringstoff, som er miljøvennlig.
Et høyt kaliumkarbonat, flytende konsentrat som inneholder tangekstrakt og planteavledede aminosyrer og andre næringsstoffer spesielt formulert til fordel for tomater og drivhus planter. Regelmessig bruk vil fremme sterke, sunne fruktproducerende avlinger i alle dyrking medier. De organisk baserte biostimulantene vil stimulere til sterk rot og skuddvekst og stimulere verdifulle jordmikrober, for eksempel mycorrhizal sopp og gunstige bakterier, som er essensielle for effektiv opptak og utveksling av jordnæringsmidler og sporstoffer. Bruk som rotvanning på Tomater. Passer også til Paprika, Chili, Agurker og andre spisebare planter i drivhuset. Mikronæringsstoffer og sporelement: Boron, Kalsium, Kobber, Jern, Magnesium, Mangan, Svovel, Zink

 • Tang styrket med ytterligere aminosyre
 • Kick starte gunstige jordmikrober
 • Passer for alle planter og avlinger
 • Stimulerer kraftig sunn vekst
 • Hjelper skadedyr og sykdomsresistens
 • Barn og kjæledyr vennlig


Empathy produktet er laget for å redusere kjemisk bruk i hagearbeid ved å øke den naturlige biologien i røtter, jord og underlag. Disse banebrytende produktene er svært effektive, miljøvennlige og enkle å bruke.

SKU
PW6003