rootgrow Mycorrhizal Fungi ERICOID + After Plant ERICACEOUS

Kjøp
 • kr 245,00 NOK
100% SSL Secure

TILBUD!

Den perfekte julegaven til den hage interesserte.

Med denne flotte pakken kan du gjøre et mer miljøvennlig valg for naturen og for deg selv. Hvorfor ikke starte året ved å rydde bort alle kjemikaliene som brukes på plantene våre.

ROOTGROW MYCORRHIZAL FUNGI ERICOID:

rootgrow Ericoid inneholder erikoid og arbuscular mycorrhizal sopp som er helt naturlige og plantevennlige. Passer til bruk på rhododendroner, azaleaer, heder, blåbær og andre syreholdige ericaceous planter. Innen så lite som fire uker skaper rootgrow ericoid et enormt sekundær rotsystem som vil støtte planten ved å levere næringsstoffer og vann for sin levetid.Planter behandlet med rootgrowTM ericoid vil ha:

 • Overlegen vann- og næringsopptak, spesielt i dårlige jordforhold.
 • Mer rikelig med blomster og tyngre beskjæring.
 • Mindre behov for syntetisk gjødsel og bedre overlevelse under tørkeforhold.
 • Bedre naturlig kraft og generell helse.

Hvordan å bruke:Enkelt strø produkt inn i bunnen av et plantehull, plantere, tilbakefyll og vann som vanlig.
Potstørrelse - Antall måleskjeer per planter - Antall planter du kan behandle med posen2L potte - 1 måleskje - 20 stk planter5L potte- 2 måleskje - 10 stk planter10/15L potte - 4 måleskje - 5 st planter
Ettervern:For best resultat toppe med Empathy AFTERPLANT ERICACEOUS plant feed. Mykorrhizalsvampene er upåvirket av de fleste kommersielt tilgjengelige fungicider, selv om disse bør unngås i de første fire ukene.


AFTER PLANT ERICACEOUS:

Empathy After Plant - Ericaceous er en helt natulig, organisk næringstoff, som er miljøvennlig.
Et flytende konsentrat som inneholder tangekstrakt og planteavledede aminosyrer, befæstet med sekvestrert jern, spesielt formulert til fordel for planter som liker sur jord. Regelmessig bruk vil øke blomstringen og holde plantene sunne hele året De organisk baserte biostimulantene vil fremmer sterk rot og skudd vekst og stimulere verdifulle jordmikrober, for eksempel mycorrhizal sopp og gunstige bakterier, som er essensielle for effektiv opptak og utveksling av jordnæringsmidler og sporstoffer.

Bruk som rotvanning på Rhododendron, Azalea, Blåbær, Acres og andre planter som liker sur jord.

Mikronæringsstoffer og sporelement: Boron, Kalsium, Kobber, Jern, Magnesium, Mangan, Svovel, Zink

 • Frodige planter med bedre blomstring
 • Kick starte gunstige jordmikrober
 • Passer for alle planter som liker sur jord.
 • Stimulerer kraftig sunn vekst
 • Hjelper skadedyr og sykdomsresistens
 • Barn og kjæledyr vennlig


Empathy produktet er laget for å redusere kjemisk bruk i hagearbeid ved å øke den naturlige biologien i røtter, jord og underlag. Disse banebrytende produktene er svært effektive, miljøvennlige og enkle å bruke.


SKU
PW6000