BASKET STARTER med mycorrhizal fungi + After Plant BASKET & PATIO

Kjøp
  • kr 200,00 NOK
100% SSL Secure

TILBUD!

Den perfekte julegaven til den hage interesserte.

Med denne flotte pakken, gir du blomstrene en kikk start i blomsterkassen og du gjør et mer miljøvennlig valg for naturen og for deg selv. Hvorfor ikke starte året ved å rydde bort alle kjemikaliene som brukes på plantene våre.

BASKET STARTER:

5 aktive komponenter for bedre blomsterkurver

med rootgrow mycorrhizal fungi.

Basket Starter inneholder rootgrow mycorrhizal fungi, som raskt vil etablere et sekundært rotsystem som transporterer næringsstoffer og vann, og sikrer sunne planter med å få sterke blomstrer og gode utbytter.

De gunstige bakteriene i Basket Starter virker slik at man får opp nitrogen fra luften. Seaweed stimulerer rotutvikling og gir en kilde til essensielle sporstoffer.

Kompostblandinger som brukes i dyrknings poser inneholder ikke alltid den komplekse biologien av hagejord som støtter den effektive overføringen av næringsstoffer og vann til planter. Ved å bruke noen få Basket Starter kjeks, vil det være den perfekte måten å få det beste fra dine blomsterkasser.


5 aktive komponenter

inneholder smarte, enkelt å bruke `kjeks '

1. rootgrow mycorrhizal fungi

2. Gunstige bakterier

3. Opptil 4 måneder næringsstoffer

4. Vannholdende krystaller

5. Bioadditive


Når det blir vannet, vil kjeksen heve opp til 5 ganger den opprinnelige størrelsen, og alle de gunstige mikrober vil begynne å vokse, noe som gjør komposten din ”levende”. De andre komponentene vil gi en jevn frigjøring av næringsstoffer og sporstoffer, mens vannbevarende krystaller vil forhindre at komposten tørker ut.


AFTER PLANT BASKET & PATIO:

Empathy After Plant - Basket & Patio er en helt natulig, organisk næringstoff, som er miljøvennlig. Et høyt kaliumkarbonat, flytende konsentrat som inneholder tangekstrakt og planteavledede aminosyrer og andre næringsstoffer. Regelmessig bruk vil fremme sterk sunn vekst, produserer rikelig og langvarig blomstring.
De organisk baserte biostimulantene vil stimulere til sterk rot og skuddvekst og stimulere verdifulle jordmikrober, for eksempel mycorrhizal sopp og gunstige bakterier, som er essensielle for effektiv opptak og utveksling av jordnæringsmidler og sporstoffer.

Bruk som rotvanning på Terrass potter, hengende kurver, blomsterkasse og sommer blomsterbedd.

Mikronæringsstoffer og sporelement: Boron, Kalsium, Kobber, Jern, Magnesium, Mangan, Svovel, Zink

  • Mer rikelig og langvarig blomstring
  • Kick starte gunstige jordmikrober
  • Passer for alle blomstrende planter
  • Stimulerer kraftig sunn vekst
  • Hjelper skadedyr og sykdomsresistens
  • Barn og kjæledyr vennlig


Empathy produktet er laget for å redusere kjemisk bruk i hagearbeid ved å øke den naturlige biologien i røtter, jord og underlag. Disse banebrytende produktene er svært effektive, miljøvennlige og enkle å bruke.

SKU
PW6001