counter free hit unique web
GARTNERI & ØKOHANDEL
Vår adresse
Kontakt oss  +47 455 43 458  post@tropiskgartneri.no Org.nr. 917727031
©2014-2018 Tropisk Gartneri
Vi er et lite gartneri for eksotiske planter. Gartneriet er drevet av meg, Gill Sofie Pursiainen og min mann Jukka Pursiainen. Jeg har dyrket hibiscus på hobbybasis i flere år og har over 20 års erfaring av hibiscus. I vår dyrkning, finner dere mange interessante blomster. Som den ettertraktede flotte amerikanske hibiskusen rosa-sinensis (amerikansk hawaiirose). Mitt interesse for hibiscus familien er veldig stor. Så jeg følte meg ikke fornøyd med bare hibiscusen rosa-sinensis. Så hibiscus- Coccineus (Texas Star), Syriacus (Rose of Sharon)- (Chiffon), Moscheutos (Prakthibiscus), Mutabilis (Bomullhibiscus), Acetosella (Cranberry hibiscus). Edle arter i hibiscus rosa-sinensis, som Hibiscus- Schizopetalus og Archeri. Disse har fått en stor plass hos oss. Mitt største interessen for disse blomsterne, er å hybridisere frem nye vakre, unike varianter, spesielt innom de amerikanske hibiskusene. Norge/Norway Hibiscus er en amerikansk hibiscus rosa-sinensis, som er hybridisert av meg.  2 av mine hibiscus hybrider er registrert i International Hibiscus Society. Og er derfor de første registrerte hibiscusene fra Norge. I tilleg dyrker vi også andre vakre unike blomster som inngår i Malvaceae (kattost familien), som Manihot, Turk´s Cap, Brazilian Candles (Brasiliansk lys). Vi har også ett stort interesse for chili dyrkning. Der har vi mer enn 100 forskjellige varianter. Min mann Jukka Pursiainen, jobber kontinuerlig på, å produsere frem nye vakre, interessante og smakfulle varianter.  
Bli medlem i Norsk Hibiscus Selskap Alle personer, organisasjoner eller bedrifter som er interessert i hibiscus er kvalifisert for medlemskap. Medlemskapet koster ikke noe - er helt gratis! Som medlem får du alltid 5% rabatt på Tropisk Gartneri. Selskapet er sponset av Tropisk Gartneri, men står fritt til å utvikle sine egne interne prosedyrer, som reglerer sin virksomhet undelagt enkelt flertall av sitt medlemskap. I hovodsak så mange aspekter som fantasien av NHS medlemskap ønsker å utvikle. www.norskhibiscusselskap.no
Bli med i våres facebook grupper! Norsk Hibiscus Selskap En gruppe for alle hibiscus/hawaiirose interesserte mennesker. Dele bilder, tips og informasjon med andre. Velkommen til et hyggelig prat om hibiscus/hawaiirose. Vel møtt! Norsk Chili Selskap En gruppe for alle chili interesserte mennesker. Dele bilder, tips og informasjon med andre. Velkommen til et hyggelig prat om chili Vel møtt!